Ryhmät

 

Arvoisat opettajat / ryhmänvetäjät.
Mistä löydätte monipuolisemman retkikohteen?

Toivosen Eläinpuisto tarjoaa kävijälleen unohtumattomia kokemuksia maalaiskylän eläinten kanssa. Käynnin aikana on mahdollista oppia eläimistä ja niiden käsittelystä ammattitaitoisten eläintenhoitajien opastuksella. Täällä voi tutustua moniin eläimiin, esim. kääpiövuohiin, lampaisiin, kanoihin, kukkoihin, poniin, possuihin, lehmiin, marsuihin sekä kissan-ja koiranpentuihin. Kaikkein ihastuttavimpia ja suosituimpia ovat kissan-ja koiranpennut.

Museokylässämme voitte tutustua mitä monipuolisempaan vanhaan maalaismiljööseen. Kyläkaupan edestä lähtee tie karjapihalle jossa on eri eläinten suojat, matkan varrella on suutarinhuone, maitohuone, erämuseo, konemuseo, kivinäyttely, puusepäntehdas, torpanalue sekä 40-luvun kyläkoulu. Monissa yli 50 museorakennuksessa esitetään usein erilaisia työnäytöksiä mm. Antintuvassa esitellään monenlaisia naisten perinnekäsitöitä vanhaan malliin. Pihapiirissä voi tutustua erilaisiin perinnenäyttelyihin koko kesän ajan.

Museokylän alueelta löytyy lapsille leikkipuisto-alue jossa on mukava leikkiä vuodesta toiseen. Leikkipuisto-alue on lapsista mukava paikka koska siellä on niin paljon tekemistä ja muita lapsia, joiden kanssa leikkiä.

Järjestämme tilauksesta ryhmille oppitunteja entisajan Kyläkoululla sekä Tarinatuokioita Museokylässä.